Сабота , Јуни 24 2017
Колумни
You are here: Home / Маркетинг на Зеница

Маркетинг на Зеница

Зеница претставува портал оформен во Октомври 2012-та, кој од своето оформување до денешен ден бележи рапиден и константен пораст на публиката со тенденција да влезе меѓу најетаблираните македонски портали.

 

Е-пошта за контакт:[email protected] и [email protected]

Контакт телефон: +389 767 526

 

Comments are closed.

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better