Ако сте заинтересирани да објавувате текстови од најразлични области, да бидете читани и споделувани, пополнете го следниов формулар или пратете порака на нашите е-адреси: [email protected] и [email protected]

Областите покриени од нашиот портал опфаќаат широк тематски дијапазон: наука, технологија, филозофија, уметност, култура, спорт, активизам и колумни.
Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Наслов

Вашата порака

Доколку имате интересни и несекојдневни текстови, слики, музички и/или интер/мултимедијални проекти, слободно контактирајте нè, а ние со задоволство ќе ве споделиме.

Станете автор на zenica.mk и додадете нешто ново во македонскиот интернет-простор.

 

 

Од уредничкиот тим