Лежат Трпе и Трпана во кревет. Трпе чита книга и ја допира Трпана по онаа работа. Го прашува Трпана:
- Ти би е*ел малце, а?
- Не, само го влажнам прстот да ја свртам страницата.

Ја напушта Трпе болницата и си мрмори говори сам со себе:
- Риба, жаба, желка.. не не, жаба, риба.. не!
Се враќа кај докторот и го прашува:
- Докторе, што е она што јас го имам?
- Рак Трпе, ебате, рак!

Келнерката: Повелете?
Гостинот: Џек Дениелс!
Келнерката: Мило ми е, Трпана од Скопје.

Мојата жена е ептен послушна, што речам ТОПЛА ВОДА, таа ја носи.
- А што ќе ти е топла вода?
- Како што ќе ми е? Зар можам да перам садови во ладна вода?

- Трпе, ај те молам опцуј ми ја мајката.
- Ма не можам. Кај бе јас да те пцујам… другарчиња сме.
- Абе опцуј ми ја мајката кога убаво те молам.
- Абе што ќе ти е тоа?
- Купив нови клешти, па си велам да ги пробам.

Курва, дроља, глупача. Некои мажи наоѓаат толку синоними за реченицата „Девојката не те сака, џабе ти е се.“

Му ја претставува еден Јапонец својата фамилија на Трпе:
- Ова е мојата жена Ми Сан, нејзината сестра Ни Сан и мојата тешта Ти Сан.
Трпе му одговара:
- Ова е мојата жена Неа Сум, нејзината сестра Неа Би и мојата тешта Неа Ти.

Која е разликата меѓу жените од 7, 17, 27 и 37 години?
- Онаа од 7 оди со бајка во кревет. Онаа од 17 ја вовлекуваш со бајка во кревет. Онаа од 27 е бајка во кревет. Онаа од 37 вели: „Не ми збори бајки, ајде во кревет!“

Comments

comments