Доаѓа човек кај фризер:
- Добар ден, може ли едно стрижење?
- Може. Како сакате?
- Па вака. Од едната страна остави ми дупка голема колку една шака, а до другата 3-4 помали дупчиња. Одзади опашките да ми бидат нерамни, а шишките да бидат закосени и изретчени.
- Па не знам дали ќе знам така да ве истрижам.
- А минатиот пат знаеше, пи*ка ти материна!!!!

Тргнал Трпе да лови мечки, ја наполнил пушката, седи и чека. Наидува мечка, Трпе пука, ама промашува. Мечката го фаќа, па му вели:
- Сакаш ли сега јас од тебе да направам плескавица или да те пое*ам?
- Подобро пое*и ме – му одговара Трпе.
После 1 недела, Трпе купил М70 и пак седнува и чека. Наидува мечката, Трпе пука, ама промашува. Мечката пак го фаќа, и му вели:
- Сакаш ли јас од тебе да направам плескавица или пак да те пое*ам?
- Подобро пое*и ме – му одговара Трпе.
После 1 недела, Трпе купил топ и пак седнува и чека. Наидува мечката, Трпе пука, ама уште еднаш промашува. Мечката пак го фаќа, и му вели:
- Сакаш ли јас од тебе да направам плескавица или пак да те пое*ам?
- Подобро пое*и ме – му одговара Трпе, навикнат на прашањето.
Откако свршува, мечката го прашува Трпе:
- Трпе, искрено баш ме интересира дали си ти ловец или педер?

Трпе и Трајче одат во казино. Сакаат заедно да стават пари на рулет, ама не можат да се договорат на кој број. Трпе му вели:
- Ајде вака. Колку пати имаше секс месецов?
- 6.
- Добро, јас 8. Значи, ставаме на 14.
- Се свртува рулетот и топчето застанува на бројот 2. После долга мачна тишина, Трпе вели:
- Ех, клошару мој, да бевме искрени сега ќе бевме милионери!

Му пишува писмо Перица на Дедо Мраз:
- Сакам за Нова Година да ми донесеш братче…
- Океј, само ти прати ја мама.

Comments

comments