Жената мие садови во кујната а од дневната соба слуша како мажот вика :
“Абе што праиш будало една… Неее, Нее бе!!! Пу да ти е*ам слепецот!”
Жената му вика на мажот од кујната: ” Абе пак гледаш фудбал?”
Мажот:” Не…ја гледам нашата свадба!”

kavadarci-negotino-vic

Comments

comments