Петок , Јули 21 2017
Колумни
You are here: Home / Релакс / ЗенЗалици / Ама ако…
Ама ако…

Ама ако…

Ако ти игра окото , тоа значи дека нешто лошо ќе се случи…

Ако те чеша носот, тоа значи дека ќе се расправаш со некого…

378807-41115-5Ако те чеша левата рака , тоа значи ќе земаш пари…

Ако те, чеша десната нога, тоа значи дека ќе даваш пари…

Ако те чеша стапалото, тоа значи ќе одиш некаде, можеби на пат…

Ако те чеша увото, тоа значи ќе врни…

Ако баба ти ја врти коленото, исто ќе врнело…

Ако те чеша задникот, те оговарал некој……

Ако те чеша половиот орган, значи барал нешто ( или не си бањат)….

И ако те чеша грбот, тогаш значи си се прегорел на сонце, па сега се лупиш…

999

Comments

comments

About Николина Талевска

Дипломиран психолог. Сака да пишува , да се дружи и патува. Животно мото- Тоа што е мое само ќе си дојде, тоа што не е сама ќе си го земам. Највеќе ги сака позитивните луѓе со смисла за хумор.

Comments are closed.

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better