На убавата филипинка Меган Јанг комисијата и ја одзеде круната, а таа отиде во рацете на втораа придружничка од Франција  Марин Лорферен. Да погледнеме како  изгледа новата Мис на светот.

414025

Exclu-Public-Marine-Lorphelin-Miss-France-Je-dejeune-souvent-d-un-sandwich-le-soir-je-m-oblige-a-manger-plus-equilibre_portrait_w674

2398971_marine

1000179-marine-lorphelin-miss-france-2013-a-620x0-1

1000075-miss-bourgogne-alias-marine-lorphelin-620x0-1

wpid-img_44486519358424

Comments

comments