Св. Валентин се ближи, а Вие сеуште немате идеја што да му подготвите на вашиот сакан или сакана?

Не грижете се и без паника, ние сме тука да ви помогнеме и да ви дадеме неколку корисни совети.

- направете вечера во домашна, интимна атмосфера.

Доколку е изводливо, заминете во викендичка и вечерта поминете ја со чаша вино покрај каминот, опуштајќи се со тивка музика. Придушеното светло е задолжително за да ја комплетира целата замисла.

dinner

- направете стикери од ваши заеднички фотографии

fun,love,together,fingers,,cute-b0382512cb7a496bf733abddf4dc42b5_h

- патувајте во странство.

Патувањата секогаш зближуваат и ги разгоруваат страстите.

boy-girl-love-travel-Favim.com-426762

- нарачајте портрет од саканата/саканиот и спакувајте го во нејзината/неговата омилена боја.

- карта за концерт на омилената група или на омилениот фестивал би била полн погодок

Доколку сакате да импровизирате, во прилог можете да погледнете неколку интересни, креативни видеа:

http://www.youtube.com/watch?v=e8aH0mLLK_I

http://www.youtube.com/watch?v=t-10WP12ErU

http://www.youtube.com/watch?v=zngGWQd-azU

Comments

comments