945154_10151502364891471_210014491_n1. Не грижете се за тоа што другите мислат за вас.

(тајната на слободата)

 

2.Нашите најдлабоки мисли и чувства се материјализираат.

(тајната на реалноста)

 

3. Сакајте го и прифатете го вашето тело.

(тајната на убавината)

 

4. Не зборувајте лошо за другите и не ги осудувајте.

(тајната за пријателството)

 

5. Подарете љубов и сакајте без ограничување.

(тајната на љубовта)

 

6. Научете прво да дадете а потоа да добиете.

(тајната на богатството)

 

7. Мислете помалку, чувствувајте повеќе и колку што е можно повеќе бидете насмеани.

( тајната на среќата)

Comments

comments