Многу луѓе не знаат за моќта на чувствата,па нивните чувства се реакции и одговори на она што им се случува.

Нивните чувства како да ги управува автоматски пилот,наместо тие,самите свесно да загосподарат со нив.

Molecular ThoughtsКога ќе се случи нешто добро и тие се чувствуваат добро.Кога ќе се случи нешто лошо и тие се чувствуваат лошо.

Не сфаќаат дека нивните чувства се причината за се што им се случува.

Кога реагираат на нешто што им се случило со негативни чувства,тие даваат уште повеќе негативни чувства и добиваат повеќе негативни околности.

се вртат во круг,заробени од сопствените чувства.Нивниот живот,исто така,е во затворен круг и ништо неможат да постигнат.Тие се како хрчак на тркало бидејќи не сфаќат дека,за да го променат животот,мораат да ја променат фреквенцијата на нивните чувства!

Секоја секунда е шанса да си го промениш животот зошто во секој момент можеш да го промениш начинот на кој се чувствуваш.Не е важно како си се чувствувал претходно.Не е важно што си мислел за направените грешки.

Кога ќе го промениш начинот на кој се чувствуваш ти си на поинаква фреквенција и законот на привлечност реагира во моментот!

Кога ќе ги промениш твоите чувства,минатото веќе го нема!

Кога ќе ги промениш твоите чувства,се менува и Твојот Живот!!!

092312_power

Comments

comments