- Тесла или Едисон?
- Тесла! Едисон немам видено.

Т или неТ?

 

Константин Карев

Мои блогови:

Болести на здравиот разум

Продукти на умот

Песни и текстови издадени во збирката “Constant in”

Мои нови стихови и песни

Текстови на песни, преведени на македонски

Нешто плус

Sovereign Republic of Macedonia

 

Музика

Моја плејлиста на Youtube

Песни од албумот “Constant in”

 

Поезија

Збирка со поетски текстови “Constant In”

Comments

comments