Ако знаете кои се вистинските вредности во животот, тогаш никогаш нема да погрешите.1390597_521832904568895_1363621776_n Понекогаш, човек за да ги дознае кои се вистински вредности, залутува по патот на погрешните и само самосвесноста може да определи каков избор да направи – кој е за него вистинскиот пат по кој ќе зачекори и ќе ја определи својата иднина.

Comments

comments