Секогаш носи ја добрината во себе.

Да бидеш добар тоа не значи дека си наивен.

Само потребно е да бидеш внимателен кому ја отвараш

вратата на твоето срце,  бидејќи секој не заслужува да 

го пречекори прагот  и гази по него со своите гнасни стопала.

Затоа што, и ѓаволот е џентлмен – никаде не влегува непоканет.

945786_474746225970524_940335319_n

 

Comments

comments