Small confusion се млад бенд од Пробиштип. Дарко, Стефан, Дејан и Никола свират cross over, бунтовен стил карактеристичен за 90тите, иако велат дека не се ограничуваат. Им лежат добрите текстови. Слушнете го нивниот деби-сингл „Градот е нем“ кој го објавија на јутуб:

Comments

comments