Анкета за ТВ, филм и театарска понуда

Почитувани читатели, со клик на следниов линк би отвориле анкета со 30 прашања кои се однесуваат на филмови и серии од македонска и странска продукција, театар и книжевност.

Прашањата за чии одговори не сте сигурни, може да ги прескокнете со притискање на Next без да го изберете или впишете одговорот.

Како одговор на некои од прашањата можете да изберете една, на други – повеќе опции, додека на трети треба да го впишете одговорот.

Оставањето лични податоци како име и презиме и email е незадолжително во функција на потребите на оваа анкета.

 

Ви благодариме за учеството,

тимот на Зеница

Related Posts

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds