Во MKC Club & Restaurant во Вторник на 24 Октомври со почеток во 7 часот ќе се одржи промоцијата на Колекционер 4 од авторот Драган Таневски. Ова е четврто продолжение од Колекционер кој е наречен „прирачник за среќа“.

Настанот е многу едноставно опишан во две реченици:
Четвртото продолжение од прирачникот за среќа. Племенски собир.

Авторот упати отворена покана до сите кои сакаат да бидат дел од промоцијата.

22498982_1506615496072647_8986909791510768636_o

Comments

comments