Концертот е докторски испит по пијано на м-р Ангеле Михајловски, под менторство на проф.д-р Ана Гацева.

Утре (14 ноeмври, вторник) во 18.00 часот во концертната сала на Факултетот за музички уметности концерт на пијано ќе одржи Ангеле Михајловски.

На програмата се дела од Прокофјев, Кларовски и др. Концертот е докторки испит на Михајловски во класата на проф. Ана Гацева.

Тестот е преземен од: http://cooltura.mk

Comments

comments