Вонземјаните решиле да испратат на Земјата еден нивни претставник за да ги стави и запише Земјаните на ,,Листата на разумни цивилизации,, . Кога дошол на

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds