Author Archives: Снежана Штрковска

image-24911

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП – декември 2016

Пишува: професионален астролог Снежана Штрковска Полна Месечина –  14 декември; ноќ без Месечина – 29 декември; Сонце влегува во Јарец – 21 декември; Марс влегува во Риби – 19 декември. Направете комбинација на толкувањата за вашиот знак и за подзнакот. *Ако сакате да дознаете повеќе што ве очекува во тековната година, кликнете и нарачајте соларен хороскоп. ОВЕН – ...
Continue Reading »
image-24786

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП – октомври 2016

Пишува: професионален астролог Снежана Штрковска Полна Месечина –  16 октомври; ноќ без Месечина – 1 и 30 октомври; Сонце влегува во Скорпија – 22 октомври; Венера влегува во Стрелец – 18 октомври. Направете комбинација на толкувањата за вашиот знак и за подзнакот. *Ако сакате да дознаете повеќе што ве очекува во тековната година, кликнете и нарачајте соларен ...
Continue Reading »
image-24373

ОТВОРЕН ДЕН низ Државниот Архив на РМ

По повод 15 години од постоењето на Википедија, Државниот Архив на Република Македонија (ДАРМ) во соработка со матичниот Википедијанец во ДАРМ, организира „ОТВОРЕН ДЕН“ низ Архивот. На ден 15 јануари 2016 година (петок), со почеток од 14 часот, во Државниот архив на Република Македонија ќе се одржат неколку интересни настани, и тоа: 14:00 – 15:00 часот = ...
Continue Reading »
image-24370

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП – јануари 2016

  Пишува: професионален астролог Снежана Штрковска Полна Месечина –  24 јануари; ноќ без Месечина – 10 јануари; Сонце влегува во Водолија – 20 јануари; Јупитер тргнува ретроградно – 8 јануари; Венера во Јарец – 23 јануари. Направете комбинација на толкувањата за вашиот знак и за подзнакот. *Ако сакате да дознаете повеќе што ве очекува во тековната година, кликнете ...
Continue Reading »
image-24230

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП – декември 2015

Пишува: професионален астролог Снежана Штрковска Полна Месечина –  25 декември; ноќ без Месечина – 11 декември; Сонце влегува во Јарец – 22 декември; Меркур во Јарец – 10 декември; Венера во Скорпија – 05 декември. Направете комбинација на толкувањата за вашиот знак и за подзнакот. *Ако сакате да дознаете повеќе што ве очекува во тековната година, кликнете ...
Continue Reading »
1 2 10
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better