Сабота , Јуни 24 2017
Колумни
You are here: Home / Tag Archives: видео

Tag Archives: видео

Молчи – Наталија Наумовска (рецитација)

N.N

  На видеото можете да ја чуете рецитацијата која ја снимив вчера: Не зборувај, молчи остави ме да ја слушам твојата тишина, за да можам да ја исполнам со милувања и нежни допири. Не зборувај, молчи остави ме да ја гледам твојата убавина за да можам да ја насладам душава и да ти се восхитувам. Не зборувај, молчи остави ме ... Read More »

Поети за промена трет пат во Струмица

2

Пред извесно време го добивме видеото за манифестација „100 000 Поети за промена“ која оваа година треба да се случи по трет пат во Струмица. Доколку сакате да ги погледнете видеата од претходните години може тоа да го направите овде. Се разбира, поради максималната посветеност и искрено уникатниот и одличен квалитет со кој полека, полека се обидуваме да застанеме на ... Read More »

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better