Сакате да дознете нешто повеќе за себе си и за луѓето околу вас? Ве интересира психологија и редовно читате статии на интернет барајќи одговор на разни психолошки прашања? Секој втор вторник во 12:00 часот на Радио МОФ, Вики и Анита, студентки на психологија, заедно со нивните интересни гости, дискутираат и даваат одговори на голем број интересни ...
Continue Reading »