Денес на Зеница друштво ќе ни прави Димитар Ѓорѓиев, познат како „златното момче“ од Неготино кој со само 20 години е веќе двократен светски шампион (2011 и 2013) на WAKO (Светска Асоцијација на Кикбокс Организации) во кикбокс во категоријата kick light до 71 и 74 килограми, соодветно. Ако сакате да ги следите неговите остварувања, ви препорачуваме ...
Continue Reading »