Tag archives for души

image-26686

Немој да се плашиш од љубовта

Паметиш кога беше плашлива и несигурна? Се сеќаваш ли колку збунето делуваше кога некој ќе ти се приближеше и ќе ти поклонеше неочекувано внимание и наклонетост, а ти како исплашено глувче кое го брка мачор се повлекуваше во твојата школка? И уште се скриваш во школка понекогаш... Но, не си повеќе исплашено глувче, збунето и ...
Continue Reading »
image-18076

Наоѓање на сродна душа

Идејата за сродна душа е прекрасна. Но, зошто честопати се случува откако ќе ја пронајдете на крај да се разочарате? Дали сте се нашле со погрешна сродна душа? Или се работи за нешто друго? Верувам  дека сродните души пред сè се луѓе кои поседуваат квалитети каректеристични за душата. Ако не е така, тогаш, всушност, сте  ,,сродни ...
Continue Reading »
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better