Петок , Јули 21 2017
Колумни
You are here: Home / Tag Archives: закон

Tag Archives: закон

Собранието не е градски музеј!

sobranie-na-makedonija-44316

Самиот наслов кажува што ме поттикна да седнам и да ја пишувам оваа колумна. Секој нормален и совесен граѓанин на оваа наша напатена мала земја нема да остане имун на овие случувања или новосоздадена состојба. Дали е сигурно  новосоздадена? Секако дека не. Не можеме да се правиме глуви и слепи на сите изминати настани не само последниве неколку месеци туку ... Read More »

Моќен процес на привлекување

lawofattraction

Вашата сегашна стварност и вашиот сегашен живот се резултат на вашите мисли. Сето тоа сосема ќе се промени кога ќе почнете да ги менувате своите мисли и чувства. Заклучок на секој ум со сосема отворена моќ за правилно размислување е дека човекот може да се промени и да владее со сопствената судбина. Кога ќе посакате да ги смените сопствените околности,прво ... Read More »

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better