Синоќешната промоција на збирката афоризми на Горан Јанкуловски, „Ни лук јал, ни ќебапи мирисал“ е потврда за тоа како една промоција треба да изгледа. Без многу помпа и премногу формалности и говори, посетителите имаа можност да дојдат до книгата, да добијат посвета и директно поразговараат со авторот, по познат како Стиховен Калибар. Опуштена атмосфера во која стотина гости ...
Continue Reading »