Сабота , Јуни 24 2017
Колумни
You are here: Home / Tag Archives: Патувањат на големиот ветер

Tag Archives: Патувањат на големиот ветер

Добрите дела се паметат вечно (12)

wind-e1492787269479

После вкусната вечера со полни стомаци двајцата потонаа во длабок сон. Детето првпат спиеше во толку мека и топла постела, со покрив над глава и заштитен од секаква опасност која можеше да му се закани…Никогаш не спиел ниту послатко, ниту подолго. Ова му беше полнење на батериите до максимум и надополнување на сите половично проспиени зимски ноќи кога се виткаше ... Read More »

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better