Tag archives for поетско читање

image-25856

Ѕвездата само во ѕвезда ќе ја најдеш – Радован Павловски (видео рецитал)

На видеото може да се чуе рециталот кој е денес објавен (за да ги следите и идните рецитали следете го youtube каналот) https://youtu.be/HhD1HxYtkAw Излезена од бисерот на школка Морска ѕвезда осветлува пловидба. Станав тело на својата мисла. Пат меѓу ѕвезди првпат Исправен во времето ќе останам. И ако ме побараат полегнатите Во сонот лек да најдат Тогаш некое ...
Continue Reading »
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better