Tag archives for политика

image-27212

Ресет кој им е потребен на сите

Го знаете она чувство кога ви е доста и од луѓе, бука, гужви и галама? Мене ми е доста познато и прилично е интересна самата помисла дека на секој човек барем еднаш во животот му се случило баш тоа, да му дојде преку глава од сè и да посака да живее некаде кај што ќе ...
Continue Reading »
image-19118

Што ако..

Што ако едно утро се разбудиш и се почувствуваш ко Бил Мареј во “Денот на дабарот”? Што ако истото тоа утро но малку подоцна, додека одиш на работа од ведро небо (исто ко на Џим Кери во “Шоуто на Труман”) пред тебе падне рефлектор на кој пишува “До кога?!”? Што ако истиот тој ден започнеш да го ...
Continue Reading »
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better