Tag archives for марковски - Page 12

image-17084

(ВИДЕО) Интервју со Стефан Марковски за „Среќата е глагол“

Повелете погледнете го моето интервју за локалната ТВ Нова од Гевгелија врзано за мојата последнообјавена книга „Среќата е глагол“ А, еве ги линковите и од вториот и третиот дел од видеото 
Continue Reading »
image-11614

Среќата е живот во изобилие (од „Среќата е глагол“)

  Да се биде среќен значи животот да се мине во изобилие. Онаков каков што навистина е. Изобилието е состојба на која денешниот човек треба да се врати. Состојба во која успева да се врати единствено оној чија дисциплина и храброст го следат како сенки при секој чекор. Убавината на изобилието е распослана насекаде околу нас: планините, морињата, езерата, реките, ...
Continue Reading »
image-11515

Бесплатен даунлоад на првите 9 поглавја од „Среќата е глагол“

  Повелете линк до првите 9 од вкупно 50-те поглавја на едно од моите најнови дела „Среќата е глагол“. Се надевам ќе Ви се допаднат :) (Некои од содржините се веќе објавени на сајтов.)      
Continue Reading »
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better