На 400 страници, со 333 македонски музички состави, со 2000 споменати музичари и околу 400 црно-бели фотографии, по повеќе од шест години истражувачка работа конечно ќе биде објавена „Македонска рок енциклопедија“. „Од денес, па во следните 40-ина денови, ја имате можноста вашиот примерок на Енциклопедијата да го купите/резервирате однапред, како limited edition издание, нумерирана и рачно ...
Continue Reading »