Tag archives for читање поезија

image-25716

Молчи – Наталија Наумовска (рецитација)

  На видеото можете да ја чуете рецитацијата која ја снимив вчера: https://youtu.be/rwGPT_iYq1o Не зборувај, молчи остави ме да ја слушам твојата тишина, за да можам да ја исполнам со милувања и нежни допири. Не зборувај, молчи остави ме да ја гледам твојата убавина за да можам да ја насладам душава и да ти се восхитувам. Не зборувај, молчи остави ме да ја впивам секоја нота од ...
Continue Reading »
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better