Вторник , Мај 23 2017
Колумни
You are here: Home / Видео

Category Archives: Видео

Молчи – Наталија Наумовска (рецитација)

N.N

  На видеото можете да ја чуете рецитацијата која ја снимив вчера: Не зборувај, молчи остави ме да ја слушам твојата тишина, за да можам да ја исполнам со милувања и нежни допири. Не зборувај, молчи остави ме да ја гледам твојата убавина за да можам да ја насладам душава и да ти се восхитувам. Не зборувај, молчи остави ме ... Read More »

In Nomine – Стефан Марковски (рецитација)

Stefan Markovski

Надвиснале дните расцветало и Сонцето во алеата на денот; нечии спомени се сладат во името на сите пожелници на пленот.   Те имаат прегратките со твоето друго тело пред црвје да ја изораат  рамницата на сенката им во името на онаа во која   зората отпочива. In nomine patri снагата мисла сама ќе е – мислиш потем си ја кроиш судбата ... Read More »

Разговор со Стефан Марковски

Стефан Марковски - станица граница

Дводелно видео од мое интервју дадено за емисијата „Од станица до граница“ на ТВ Нова П.С. Интервјуто е дадено во август, во топлата и јужна Гевгелија, на над 40 степени  Read More »

Илузија или вистина?

dynamo

Проследете го видеото со човекот кој прави чуда, на многумина познат, а секогаш неверојатен! Read More »

Street workout во Македонија

darijan2

Малкумина слушнале за street workout (улична гимнастика) во земјава, уште помалку се осудуваат да го практикуваат овој возбудлив несекојдневен спорт. Судејќи по фотките и видеото подолу во кои главна улога има уличниот гимнастичар Даријан Стојаноски заедно со неколку негови другари, проценете колкава штета е што е ова случајот: Уживајте и во следново видео: Read More »

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better