Archives for Галерија - Page 3

image-18512

Ви се допаѓа ли Северина како Хурем?

Северина со нова песна.Песната е спој од влијанието на турските серии врз балканот и умешноста на Севе да биде секогаш уникатна и убава. Ви се допаѓа ли Северина со новиот имиџ на Султанка. Погледнете!
Continue Reading »
image-18465

Новата мис на светот 2013 , погледнете….

На убавата филипинка Меган Јанг комисијата и ја одзеде круната, а таа отиде во рацете на втораа придружничка од Франција  Марин Лорферен. Да погледнеме како  изгледа новата Мис на светот.
Continue Reading »
image-18344

Креативни картички и честитки за секого!

Често се наоѓаме со ситуација кога треба нешто да подариме, честитаме или едноставно да изненадеме ,  а како тоа подобро би го направиле , ако не со своја уникатна честитка. Во прилог ви прикажуваме идеи за креативни картички кои ако потрудите може ќе намамат насмевка кај вашите блиски. Уживајте!
Continue Reading »
image-18334

Интервју со најкреативното девојче во Македонија

Ангела Игновска, девојчето кое има само 13 години и 212 000 фанови на фб. Во денешно време фб е сечие секојдневие. Сите се обидуваат да направат маркетинг на фб, но младата Ангела тоа го прави од свое задоволство. Се работи за фб страницата Биди креативен( Be creative) која ја отвори од неодамна и секој ден ...
Continue Reading »
image-16130

Природа единствен ресурс што никогаш нема да згасне, а со тоа и мојата инспирација…

  Од тоа што го знам за Вас, Павлина би ја опишала како млад, амбициозен и перспективен уметник кој полека но сигурно остава белег во уметноста... Но, како би се Вие опишале себе си? Која е Павлина Спасова? Пред се себеси секогаш сум се гледала како голем вљубеник во уменоста посебно сликарството. А во последниве години, ...
Continue Reading »
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better