Archives for Галерија - Page 4

image-16130

Природа единствен ресурс што никогаш нема да згасне, а со тоа и мојата инспирација…

  Од тоа што го знам за Вас, Павлина би ја опишала како млад, амбициозен и перспективен уметник кој полека но сигурно остава белег во уметноста... Но, како би се Вие опишале себе си? Која е Павлина Спасова? Пред се себеси секогаш сум се гледала како голем вљубеник во уменоста посебно сликарството. А во последниве години, ...
Continue Reading »
image-12162

Предлог-афирмации за автохипноза

  Во една од претходните статии стана збор за автохипнозата како метод за себетрансформација во посакуваната насока, а овде би приложиле 25 тестирани и докажано ефикасни афирмации кои би можеле да ви се најдат. Се надеваме ќе ви завршат работа :)  
Continue Reading »
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better