Од тоа што го знам за Вас, Павлина би ја опишала како млад, амбициозен и перспективен уметник кој полека но сигурно остава белег во

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds