'Треба да јадете многу за да станете големи!' Ова го велат сите, дури и професионалците Ли Ханеј и Рони Колеман. Но, што всушност значи тоа? Формирање на нашите оброци во согласност со телесната тежина? Или одење до најблискиот ресторан за брза храна и нарачување на се од менито по еден примерок? Секако дека не..! Јадење 'многу' се однесува на обемно ...
Continue Reading »