Млад, амбициозен човек кој полека но сигурно си го наоѓа своето место во светот каде еден момент може да остане вечен-фотографијата.  Последниве три години полека

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds