Како успеваш да се грижиш за својата младоликост? Дали Сара се храни, спие, се социјализира, и воопшто, живее здраво? И ако да, на што се должеше неодамнешниот проблем од здравствена природа за кој ќе те замолам да позборуваш накратко? - Па Сара доста доволно се грижи за својот младолик изглед. Никому не му се верува на ...
Continue Reading »