Невладината организација Креактив и People to People International creACTive Student Chapter распишуваат конкурс за најкреативни есеи. Можност за аплицирање имаат сите млади од 13 до 18 години што сакаат својата креативност да ја искажат преку пишаниот збор. Заинтересираните кандидати треба да аплцираат на конкурсот што е на тема : „Херојот на мојата генерација“ . Есејот треба ...
Continue Reading »