Сабота , Јуни 24 2017
Колумни
You are here: Home / Релакс / ЗенЗалици

Category Archives: ЗенЗалици

Google поезија

w

I have a wife, I have a wife who complains, Come on, have a wife, have a wife that I regretted. Read More »

(ФОТО)Македонијo, зар ОБРАЗ ОВА НИ Е?

(ФОТО)Македонијo, зар ОБРАЗ ОВА НИ Е?

Секој дополнителен коментар е излишен. Погледнете и сами.   Read More »

Правете музика и забавувајте се со Theremin

theremin

Ѕирнете ја Theremin, една од најзабавните музички алатки на интернетот Read More »

10 смешни вистини

158555

1.Ако сте над 30 години и немате апсолутно ништо во животот, тоа значи дека сте чесен и достоен човек. 2.Ако жената праша,” Драги многу ли ме сакаш?”, запомни одговорот што следува се плаќа. 3.Ако имаш брз јазик, посакувано е да имаш или силна рака или брзи чекори. 4.Ако жената е нервозна, гушнете ја, кажете и колку е убава. Ако започне ... Read More »

Најкратките книги на светот

1

’’Морал и Етика‘‘ од Бранко Црвенковски ’’Цврсти Ставови‘‘ од Тито Петковски ‘‘Како успеав во боксот‘‘ од Никола Груевски ’’Мојата Татковина‘‘ од Љупчо Георгиев – Георгиевски ’’Политиката и нејзиното значење‘‘ од Ѓорѓе Иванов ’’Слобода‘‘ од Љубе Бошковски ’’Одиме Напред‘‘ од Љубисав Иванов – Ѕинго ’’Одиме‘‘ од Васил Тупурковски ’’Логиката на нештата‘‘ од Амди Бајрам ’’Искуство‘‘ од Влатко Ѓорчев ‘‘Кога бев на ... Read More »

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better