Техниката хеклање (фр. crochet) која во 21-от век го доживува своето повторно раѓање, според некои теории се појавила во Иран, Кина или Јужна Америка, а

Read More

Секојднeвно се воочуваме со многу проблеми. Често сме под стрес. Училиште, професори, друштво, родители, работа.. Сите тие можат да бидат дополнителна причина за стрес. За

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds