Сабота , Јуни 24 2017
Колумни
You are here: Home / Уредништво

Category Archives: Уредништво

Уредништво на zenica.mk

Zenica logo

Стефан Марковски – гл. уредник (1990) Дипломец на Општа и компаративна книжевност при Филолошкиот факултет и апсолвент на Филозофија при Филозофскиот, автор на десетина книги од различни жанрови и области (од кои 6 објавени независно): „Хиерархиска еволуција на свеста“, 2012, „Мета(де)конструкција и општа филозофија“, 2012, „Апеирон“, 2010, „Некои спомени од онаа некогашност“, 2010, „Еднонасочно“, 2009), член на Друштвото на писатели ... Read More »

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better