Сабота , Јуни 24 2017
Колумни
You are here: Home / Вицеви / Мајмунијада

Category Archives: Мајмунијада

10 вицови за добро расположение

2765083201_55a958db14_b3-700x325

1.Докторе најпосле си купив апарат за слушање! -Одлично, Туку како е твојата сопруга? -Ефтино, само 700 денари.   2.Човек оди на лекар: -Докторе , се задушувам, неможам да дишам! -Пушите ли? -Пушам, ама не помага.   3.Во продавница: -Ве молам дајте ми една ролна тоалетна хартија! -Каква боја сакате, господине? -Дајте ми бела , јас сам ќе ја обојам.   ... Read More »

Што да правиш кога ќе снема интернет?

200488557-001-dc53a697-a8ed-45bf-a3c7-714612295520

Извор ohrigani.mk Read More »

Интересни карикатури

thumb_sredna_57067

Read More »

Дефиниции за Пародијата

1

1. Пародијата е кога на тетка ти мусаката. 2. Пародија е кога ќе снема интернет на среде пи 3. Пародија е кога фигурите на Кирил и Методиј се китат со остатоци од недопиени кафиња на студентите кои подоцна лицемерно се сликаат пред нив. 4. Пародија е кога се исмејува нешто што е веќе видено, направено, свесно или несвесно. Да ви ... Read More »

НАЈГОЛЕМАТА ПРОПАГАНДА ВО СВЕТОТ

пропаганда 1

Здодевно ви е? Не знаете што да правите со животот? Мислите дека сè е залудно? Ние имаме лек за вас! Очигледно ова беше невкусна пропагандна експозиција од наша страна, меѓутоа кога веќе стигнавте до тука, дозволете да ве избомбардираме со вкусна пропаганда. Станува збор за „Кумановски Афоризми’’ – „најдобрата страна што The Sun никогаш не ја спомнал, Daily Mail ја пропуштил, ... Read More »

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better