Сабота , Јуни 24 2017
Колумни
You are here: Home / Вицеви / Плавуши

Category Archives: Плавуши

Т или неТ?

ad

- Тесла или Едисон? - Тесла! Едисон немам видено.   Константин Карев Мои блогови: Болести на здравиот разум Продукти на умот Песни и текстови издадени во збирката “Constant in” Мои нови стихови и песни Текстови на песни, преведени на македонски Нешто плус Sovereign Republic of Macedonia   Музика Моја плејлиста на Youtube Песни од албумот “Constant in”   Поезија Збирка ... Read More »

Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better