Најновата песна на Владо Јаневски: „Последна заблуда“

Владо Јаневски повторно се враќа во етерот, сега со неговата најнова песна!
Музиката и текстот се негови, додека аранжманот е направен во студио во Загреб, продуцент: Валентино Скендаровски.
Владо со неговиот „камбек“ уште еднаш покажа дека е одличен текстописец, и дека квалитетот може да се задржи и после пауза.

Слушнете ја „Последна заблуда“ која е прикачена на „јутјуб“ каналот именуван: Vlado Janevski FanKlub