Дете заспано крај Езеро – Блаже Конески (рецитал)

Spread the love

Прочитајте и чуете го рециталот кој денес е објавен на youtube каналот.
Секој четврток објавуваме нови видео-рецитали.

„Дете заспано крај Езеро“ е денешниот избор од единствениот Блаже Конески.

DSC_0755

Пријатно читање/слушање!