Најново од Бени & Нон Стоп: „Немој да се курчиш“

Spread the love

„Немој да се курчиш“ е нова песна од Бени и Нон Стоп и за истата е снимен видео запис.
Интересното е што целиот спот е сниман со мобилен телефон.
Погледнете го видеото и слушнете ја нумерата со интересен текст.