Декември е убав месец, особено за редовните читатели на книги кои уште поубаво го доживуваат. Празнични светилки, топло чајче, кафе или салеп, божиќни колачи, фотографија

Read More

Уште од 1854 година, папата Пие Деветти потпиша документ во кој се прогласува китењето на божиќната елка во Италија на денот на „Безгрешното зачнување“.Оттогаш овој

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds