Хрватското астрономско здружение објави дека на 21 декември 2020 (зимска краткоденица), на небото ќе се случи многу блиска врска на Јупитер и Сатурн, ќе бидат

Read More

Издавањето и промоцијата на книгата “Граници во сонот” од Илија Карајанов успешно завшри. Промоцијата се одржа на 19.10.2017 година (вчера) во хотел Аполонија во Гевгелија.

Read More

Фотографското око преку својот објектив најчесто го презервира моментот од животот во континуумот простор-време но, неретко преку него се изразува и револтот кон процесите кои

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка 🙏🧐


This will close in 59 seconds