поетички координатен систем

Потребата од релевантна критичка мисла во модерната/современата македонската литература и особено, поезијата, поттикната од естетскиот плурализам во контекстот на постмодерната полиморфност и мултиестетичност, е прашање

Read More

Поддржете не' со клик на Like копчето ↓

Ни значи вашата поддршка ??


This will close in 59 seconds